Skip to main content

Heb je iets groots te vieren? Tja, dan kan een band niet ontbreken natuurlijk! Bands zijn er in alle vormen en maten. We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een goede band, passend bij jouw feest, receptie of bruiloft daardoor lastig is. STAIN Music heeft verschillende formaties en muziekstijlen om uit te kiezen. Van een goede achtergrondband bij een receptie, tot een band die de hele zaal plat speelt. 

Advies over live muziek

Afhankelijk van de locatie, de setting, de gelegenheid en het aantal gasten adviseren we je graag. Spelen we versterkt of onversterkt? Mag er gedanst worden? Wat voor muziek wil je je gasten brengen? Allemaal vragen waar je goed over na moet denken en waarover wij je natuurlijk kunnen adviseren. 

Van solo, naar duo, naar band

Al onze bands zijn ook in een kleinere formaties te boeken: solo, duo of trio. Wanneer je een dagvullend programma hebt zoals een huwelijk of groot bedrijfsfeest, is het ook mogelijk in een kleine formatie te beginnen en te eindigen met een feestelijke band. Zo kun je jouw muzikale invulling helemaal naar jouw persoonlijke voorkeuren samenstellen. 

Advies nodig? Schroom niet om contact op te nemen of je gegevens achter te laten op onze website. 

Stain Music Mais

LIVE BAND MET SAXOFONIST

Saxist band

De melodieuze klanken van een saxofoon warmen de zaal op. Voor je het weet tikt je linkervoet mee op de beat van de percussionist en zing je mee met de zanger. Pop, funk, jazz en zelfs dance kan zomaar voorbijkomen tijdens een live optreden van de SAXIST band op jouw feest. 

Dat de band al heel wat jaren samen optrekt hoor je direct. Ze spelen alsof het vanzelf gaat, het plezier spat ervan af. De zang is meerstemmig, wat de gespeelde nummers net dat beetje extra’s geeft. Als je de SAXIST band boekt is het een gegarandeerd feest. 

Repertoire

Jazz, funk, dance, pop en klassiekers. Met SAXIST kun je alle kanten op. Denk aan muziek van: INXS, Ed Sheeran, Pink Floyd, U2, David Bowie maar ook Bill Withers en Roxy Music. We stemmen het repertoire af op jouw setting, gelegenheid en wensen. 

SAXIST BAND BOEKEN

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van de SAXIST Band, neem gerust eens contact met ons op of laat je gegevens achter. SAXIST is ook als duo te boeken!

Stain Music Saxist Brooklyn

MUZIKALE LIVE BAND

Ouborg en de Reus band

Een knalfeest, herkenbare nummers en bijzondere gitaarsolo’s. De Ouborg en de Reus Band geeft live optredens waar je gasten nog lang over zullen napraten. Met meerstemmige zang, twee gitaren en een percussionist (of drummer voor als je het dak er écht af mag) haal je met deze band een feestnummer in huis. 

Deze band geeft gas. Met het brede repertoire en twee zangers die zingen en gitaarspelen tegelijkertijd, is het een band voor (bedrijfs)feesten en bruiloften waar gedanst moet worden. 

Repertoire

Het gevarieerde repertoire van Ouborg en de Reus gaat van Ed Sheeran, Snow Patrol en Racoon, tot Elvis Presley, Paul Weller en U2. Afhankelijk van de gelegenheid stelt de band samen met jou een passende playlist samen uit verschillende genres en uit meer dan honderd liedjes.

OUBORG EN DE REUS BAND BOEKEN

Mogen de voeten van de vloer? Boek dan de Ouborg en de Reus Band. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw feest? Neem gerust eens contact met ons op of laat je gegevens achter. Ouborg en de Reus zijn trouwens ook te boeken als live gitaarduo!

Stain Music Ouborg en de Reus

EIGENZINNIGE LIVE BAND

Band MAIS

Warme klanken, een tikje eigenzinnig. Covers met een leuke muzikale draai, om mee te zingen, op te dansen of van te genieten. Band MAIS boek je als je eens iets anders wilt dan een standaard coverband, want de muziek die zij maken is uniek, ritmisch en feestelijk tegelijkertijd. 

Akoestische coverband

Akoestische coverband MAIS bestaat uit een zanger, gitarist, contrabassist én een percussionist om het geheel af te maken. Een gegarandeerd feestje dus! 

Repertoire

Het repertoire van MAIS gaat van Radiohead naar de Rolling Stones en van Bløf naar The Scene. [Aanvullen]

AKOESTISCHE COVERBAND MAIS BOEKEN

Lijkt het je wel wat? Band MAIS op jouw feest? Neem gerust eens contact met ons op of laat je gegevens achter. MAIS is ook als duo te boeken!

Stain Duo Mais