Skip to main content

OVER ISTVÁN OUBORG

Een stem die je raakt. Verfijnt akoestisch gitaarspel die de teksten muzikaal begeleiden en liedjes die nooit teleurstellen. István Ouborg weet als solo muzikant muziek te verbinden aan een gevoel en aan een gelegenheid.

István’s leven staat in het teken van muziek. Hij is een liefhebber en dat voel je. Niet alleen tijdens zijn optredens, maar ook wanneer je met hem spreekt. Zijn liefde en passie voor muziek weet hij direct over te brengen op de luisteraar. Door live muziek te spelen als solist, in verschillende duo’s en in een band, is István een doorgewinterde muzikant die goed weet in te spelen op de sfeer, locatie en gelegenheid. 

AKOESTISCH: ZANGER EN GITARIST

István is zanger en gitarist. Zijn warme stem is kenmerkend. Als je István als akoestisch solomuzikant boekt, ben je verzekerd van livemuziek waar de hoofden van omdraaien en waarnaar écht geluisterd wordt. 

Repertoire

Als je een live muzikant zoekt die enkel populaire Top 40 nummers speelt, ben je bij István aan het verkeerde adres. Zijn repertoire kenmerkt zich juist door muziek van bijvoorbeeld Elvis Presley en Prince, maar ook de Beatles, The Doors, CCR, Van Dik Hout en Bløf. 

LIVE SOLOMUZIKANT ISTVÁN BOEKEN

István past zich moeiteloos aan, aan de setting en locatie. Als zanger en gitarist begeleidt hij zichzelf, met versterkt of onversterkt geluid. Versterkt voor op bijvoorbeeld recepties en wat grotere trouwcermonies. Onversterkt voor een intieme setting tijdens een diner of ceremonie. Met zijn eigen licht- en geluidinstallatie maakt hij zijn optreden zo groot en zo klein als nodig is. Met alle jaren ervaring die hij heeft, weet hij precies wat er nodig is voor jouw gelegenheid. 

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek adviseert István je graag én geeft hij een voorproefje van een optreden. 

350/ 45 minuten
  • 1 Set
  • Licht
  • Geluid
  • Pauze muziek

Dit is een indicatie, er kan in geval van lange reistijden, wachttijden een ander tarief worden gerekend. Door goed overleg en heldere afspraken komt dit altijd goed.

Voor 1 set extra van 40 min. betaald u € 100,00

490/ 2x 40 min
  • 2 Sets
  • Licht
  • Geluid
  • Pauze muziek

Dit is een indicatie, er kan in geval van lange reistijden, wachttijden een ander tarief worden gerekend. Door goed overleg en heldere afspraken komt dit altijd goed.

Voor 1 set extra van 40 min. betaald u € 100,00

PUUR AKOESTISCH

Geen muziekversterking nodig? Dan gelden er andere prijzen. Voor puur akoestische, onversterkte muziek: alleen István en zijn gitaar, zijn er scherpe prijzen in overleg mogelijk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!