Skip to main content

ZANG, GITAAR EN SAXOFOON

Saxist

Als de mannen van SAXIST beginnen te spelen, zit de sfeer er meteen voelbaar in. Zowel hun stemmen als instrumenten zijn aan elkaar gewaagd, wat een optreden van SAXIST een speels en tegelijkertijd muzikaal feestje maakt. Het swingt. De saxofoon, gitaar en meerstemmige zang is een heerlijke muzikale cocktail, waarmee je niet stil kunt zitten.

Gitarist en zanger István vormt samen met saxofonist en zanger Leslie het duo SAXIST. Een bijzonder goed muzikaal duo, met al heel wat vlieguren samen op zak. Dat hoor je direct wanneer het duo live begint te spelen op jouw feest of receptie. De muzikaliteit van de heren lijkt zich te vermenigvuldigen zodra ze samen optreden, en dat weten ze goed over te brengen op hun publiek. 

Repertoire

Jazz, funk, dance, pop en klassiekers. Met SAXIST kun je alle kanten op. Denk aan muziek van: INXS, Ed Sheeran, Pink Floyd, U2, David Bowie maar ook Bill Withers en Roxy Music. We stemmen het repertoire af op jouw setting, gelegenheid en wensen. 

DUO MUZIKANTEN ‘SAXIST’ BOEKEN

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van SAXIST, neem gerust eens contact met ons op. Dan praten we je bij over ons duo.

Stain Music Saxist Brooklyn

SAXIST band

Iets meer muzikale body nodig voor jouw feest? SAXIST is ook uit te breiden tot een band! Lees hier meer. 

Gitaarduo

Ouborg en de Reus

Iwan en István, Ouborg en de Reus. Twee heren, tweestemmig en twee gitaren met snaren die van de hals gespeeld worden tijdens een live optreden. Ouborg en de Reus is een live gitaarduo met een verrassend en gevarieerd gearrangeerd repertoire. 

De muzikaliteit spat van een live optreden af. Twee gitaristen die zingen en spelen. Allebei met verschillende kwaliteiten. István Ouborg neemt de lead in de zang terwijl je met moeite Iwan’s vingers kunt volgen op zijn gitaar. Een bijzonder gitaarduo dat speelt met passie en plezier. Je kunt erop dansen, je kunt ernaar luisteren. Een ideale muzikale aanvulling op een receptie, (huwelijks)feest, borrel of tuinfeest. 

Repertoire

Het gevarieerde repertoire van Ouborg en de Reus gaat van Ed Sheeran, Snow Patrol en Racoon, tot Elvis Presley, Paul Weller en U2. Afhankelijk van de gelegenheid stelt het duo samen met jou een passende playlist samen uit meer dan honderd liedjes.

 ‘OUBORG EN DE REUS’ BOEKEN

Wil je Ouborg en de Reus boeken? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter op onze website.

Ouborg en de Reus Band

Wil je er écht een muzikaal feest van maken, dan zijn de heren ook te boeken met hun band, de Ouborg en de Reus band. Lees hier meer over het boeken van de band.

Stain Music Ouborg en de Reus

ZANG, GITAAR EN CONTRABAS

Duo MAIS

Met hun warme en eigenzinnige sound vult MAIS zonder moeite iedere zaal en ieder podium met hun akoestische, unplugged covers. Gitaarspel, aangevuld met de diepe klanken van de contrabas geeft een mooie gelaagdheid aan de gevarieerde muziek die het duo speelt. Je hoort in de muziek dat ze al meer dan 20 jaar samen optreden. 

Wanneer je denkt dat een contrabas niet kan swingen, dan heb je het mis. Met MAIS haal je een klein of groot feestje in huis. Met István als zanger en gitarist en Maurits als contrabassist is jouw feest, huwelijk of receptie bijzonder muzikaal omlijst. Het geeft een vintage vibe, maar ook met moderne muziek. Natuurlijk is het live duo ook te boeken voor een rustigere setting, waarbij ze de achtergrond vullen met hun wisselende repertoire.

Repertoire

Het repertoire van MAIS gaat van Radiohead naar de Rolling Stones en van Bløf naar The Scene en meer zoals Otis Redding, Elvis Presley, CCR, Snow Patrol, RHCP, Sting, George Michael, Toto … etc

DUO MAIS BOEKEN

Wil je Duo MAIS boeken? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter op onze website.

Stain Duo Mais

BAND MAIS

MAIS is ook als band te boeken voor een receptie, feest of bruiloft! Lees hier meer over het boeken van een band.