Skip to main content

Heeft uw bedrijf iets te vieren? Een bedrijfsjubileum, opening van een nieuwe kantoorlocatie, afscheid of jubileum van een collega, een receptie of een feestelijke borrel? Live muziek geeft uw viering of feest extra sfeer. Mag er zelfs gedanst worden? Dan kan een meerkoppige band voor u het dak eraf spelen. 

LIVE MUZIEK TIJDENS RECEPTIE OF BEDRIJFSBORREL

Een kleine viering in de vorm van een receptie of bedrijfsborrel, vraagt vaak andere muziek dan een groot feest. Een solist, duo of trio past in dit soort gelegenheden vaak beter als achtergrondmuziek, die de gasten niet overstemd. Met akoestische muziek tijdens een receptie, borrel of diner kunnen collega’s en genodigden nog rustig met elkaar praten, onder het genot van goede muziek. 

LIVE MUZIEK TIJDENS BEDRIJFSFEEST

Geeft uw bedrijf een groot feest? Dan is een band vaak de beste optie wanneer u live muziek wilt boeken. Afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en de gelegenheid is een akoestische band of een band met geluidsversterking mogelijk. Bij een band met geluidsversterking moet u denken aan bijvoorbeeld een band met elektrisch gitaarspel en een drummer. Deze formatie wordt vaak ingezet bij grote bedrijfsfeesten tot in de late uurtjes. Bij een akoestische band denkt u aan een percussionist en een akoestische gitaar. Deze formatie wordt vaak gekozen bij middelgrote feesten, waar gekletst en gedanst mag worden. 

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste muziek tijdens uw bedrijfsfeest? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op onze website. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.