Skip to main content

De gasten arriveren op jullie trouwlocatie. Net als jullie zelf, een tikje gespannen voor het grote moment. Op de achtergrond temt een muzikant de zenuwen met akoestische covers van jullie favoriete bands. De gasten nemen plaats. Jullie enige echte liefdesliedje wordt ingestart door de muzikant. Ademloos staan alle gasten op om jullie te verwelkomen. De een met een lach, de ander met een traan. Al lopend naar het altaar vult de locatie zich met de klanken van jullie liedje.

Je favoriete lovesongs, live uitgevoerd door een zanger en gitarist. Het maakt het romantische plaatje van jullie bruiloft compleet. Het delen van jullie liefde via live muziek geeft iets magisch aan de trouwceremonie. István Ouborg weet zijn liefde voor muziek terug te geven aan jullie en de gasten met de muziek die hij maakt en zingt. Hij weet muziek te verbinden aan gevoel en maakt van elk nummer een herinnering om nooit meer te vergeten.

LIVE MUZIEK TIJDENS TROUWCEREMONIE

Een trouwceremonie tussen de 30 en 45 minuten. Gemiddeld worden daarin 3 nummers gekozen: tijdens de entree van de bruid of het bruidspaar, tijdens het tekenen van de huwelijksakte en wanneer het bruidspaar de ceremonie verlaat. 

Playlist en persoonlijke liedjes aanvragen

István kent ontzettend veel liedjes. Deze heeft hij gebundeld op zijn speellijst. Hier kunnen jullie naar hartenlust nummers uit kiezen voor jullie ceremonie.

Hebben jullie een persoonlijk liedje dat nu net niet op de speellijst staat, geef dit dan vooral aan! In overleg is een hoop mogelijk en zal hij er alles aan doen het nummer zich alsnog eigen te maken, zodat jullie liefdesliedje alsnog live uitgevoerd wordt tijdens jullie huwelijksceremonie. 

Natuurlijk is het mogelijk om meer persoonlijke nummers aan te vragen. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op of laat jullie gegevens achter. 

vanaf €399,-
  • 3 liedjes gekozen uit bestaande speellijst
  • Lied op aanvraag € 50,00

Dit is een indicatie, er kan in geval van lange reistijden, wachttijden een ander tarief worden gerekend. Door goed overleg en heldere afspraken komt dit altijd goed. De prijs is exl. reiskosten.

LIVE DUO MUZIKANTEN 

Willen jullie liever een duo laten optreden tijdens de huwelijksceremonie? Dat kan natuurlijk ook. STAIN Music biedt verschillende akoestische duo’s die al op vele trouwceremonies hebben gespeeld. 

LIVE MUZIEK TIJDENS HELE BRUILOFT

Willen jullie de gehele dag live muziek op jullie bruiloft? Tijdens de trouwceremonie, de receptie en tijdens het feest? Of zelfs ook tijdens het eten? De mogelijkheden zijn eindeloos. Omdat István speelt in meerdere duo’s die uit zijn te breiden tot bands, kunnen jullie met één partij de hele muzikale invulling van jullie huwelijk boeken. Handig en overzichtelijk in de voorbereidingen en voor de locatie. 

Een hele dag in verschillende formaties live muziek verzorgen is maatwerk. We zijn heel benieuwd naar jullie plannen. Neem gerust contact met ons op, of laat jullie gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op!